Kirjanpito

Kirjanpito luotettavasti ja asiantuntevasti

Tilitoimisto Nettokate Oy hoitaa yritysten lakisääteisen kirjanpidon luotettavasti ja asiantuntevasti. Kokeneet ja ammattitaitoiset kirjanpitäjämme huolehtivat siitä, että yrityksen kirjanpito hoidetaan asianmukaisesti kaikkien säädösten ja asetusten mukaisesti määräaikoja noudattaen. Huolehdimme kaikkien ilmoitusten tekemisestä verottajalle ajallaan, jotta yritys voi keskittyä oman liiketoimintansa harjoittamiseen.

 

Asiakas saa meiltä kuukausittain tai sovittaessa useamminkin raportit yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Asiantuntijamme myös neuvovat asiakkaitamme tarvittaessa kaikissa yrityksen talousasioihin liittyvissä asioissa. Lisäksi teemme laskelmia ja raportteja myös muille yhteistyötahoille. Tarjoamme kaikki taloushallinnon palvelut, jotka räätälöimme aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Haluamme omalta osaltamme tukea asiakkaitamme menestymään.

Sähköinen taloushallinto

Tilitoimistollamme on käytössä nykyaikaiset kirjanpito-ohjelmat, mikä mahdollistaa sähköisen taloushallinnon. Sähköinen taloushallinto vähentää paperisten tositteiden käsittelyn määrää ja helpottaa siten asiakkaan arkea. Tarjoamme mm. sähköistä ostolaskujen kiertoa eli asiakas voi tarkastaa ja hyväksyä saamansa laskut helposti missä ja milloin vain. Hoidamme myös myyntilaskutuksen ja myyntisaatavien seurannan asiakkaan puolesta. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa kirjanpidon pysymisen ajan tasalla ja myös tiedon tuottamisen yrityksen tarpeisiin nopeasti ja helposti. Lisäksi tilinpäätöksen laatiminen on nopeampaa, kun tarvittavat tiedot ovat jo järjestelmässä

Tarjoamme ajantasaista tietoa yrityksen taloudesta päätöksenteon tueksi. 

Tutustu muihin palveluihimme